GREEN PEEL GYÓGYNÖVÉNYES HÁMLASZTÁS

Dr. MED. CHRISTINE SCHRAMMEK
GREEN PEEL GYÓGYNÖVÉNYES HÁMLASZTÁS

Már több mint 50 éve annak, hogy Christine Schrammek kozmetikus megalkotta a különböző bőrtípusokra gyógyírt jelentő gyógynövényes hámlasztó kezelést. Már 20 éve annak, hogy lánya Dr. med. Christine  Schrammek-Drusio bőrgyógyászati és kozmetológiai szempontokat figyelembe véve fejlesztette ki a termékeket és a különböző kezelésmeneteket. Folyamatos fejlsztéseinek köszönhetően ma már a különböző bőrtípusok igényeinek megfelelően többféle GREEN PEEL® kezelés közül is választhatunk.

A GEEN PEEL hámlasztó kezelés orvosilag kifejlesztett biológiai alapú módszer, kizárólag növényi hatóanyagokkal. Alapja egy aktív növényi hatóanyagokat tartalmazó keverék, melynek különböző elemei egymást erősítve fejtik ki hatásukat. Három kezeléstípust foglal magába: Green Peel Classic; Green Peel Energy; és a Green Peel Fresh Up

Hatásai:
– fokozza a keringést
– fokozza a mikrokeringést
– felső hámréteget koptatja, beindul az új sejtek képződése
– a szervezetben növeli a kollagén termelést, fokozza a bőr rugalmasságát
– komedók kialakulását csökkenti, sebgyógyító folyamatokat beindítja

Javallatok:
– seborrhoeás, fakó, zsíros, tágpórusú bőrök, rossz keringéssel
– hiperpigmentáció esetén
– aknés bőr
– sebhelyek, sérülések, hegek halványítása
– szörtüszőgyulladás, egyenetlen bőr
– napkárosodott, atrófiás, lazaszerkezetű bőr
– száraz, megereszkedett arcvonalak, ráncosodásra hajlamos bőr
– stria
– különböző megereszkedett testrészeken: has, hát, combok, karok
– lassú anyagcseréjű, fakó bőr

Ellenjavallatok:
– bakteriális és gennyes fertőzés, dermatitisz
– allergia, nagyon érzékeny bőr
– rozácea, bőrbetegségek
– anyajegy
– terhesség
– A-vitaminos készítmények szedése

GREEN PEEL® CLASSIC – bőr megújításra–Új bőr 5 nap alatt
A GREEN PEEL® CLASSIC a mélyhámlasztó kezelések „klasszikusa”. Egy átfogó bőrdiagnosztika után a Herbal Peeling keveréket intenzíven a bőrbe masszírozzuk, mely aktivizálja a bőr természetes hámlási folyamatait. A hámlási folyamat kettő-öt napig tart. Ez idő alatt az otthoni bőrápolás részeként a speciálisan erre a kezelésre kifejlesztett Dr. Schrammek otthoni bőrápoló termékekkel védjük, tápláljuk a bőrt. A hálmasztást követő ötödik napon a kozmetikus a már különösen felvevőképes arcbőrön egy „beauty finish” értékes tápanyagokat tartalmazó tápláló kezeléssel fejezi be a bőrmegújitó kezelés sorozatot. Adott bőrproblémától és zavartól függően a kezelés többször is megismételhető.

GREEN PEEL® ENERGY – a láthatóan élettelibb bőrért/ összképért–
Vitalizáló és regeneráló bomba a bőrnek
A külső elhalt hámréteg meglazul, ahogy a gyógynövényes keveréket bemasszírozzuk a pórusokba. A GREEN PEEL ENERGY kezelés a bőr regenerációjára is serkentően hat. A GREEN PEEL ENERGY kezelés tökéletes választás tág pórusú bőrökre, valamint a korral járó pigmentzavarok kezelésére. Jótékony hatása leginkább az ismételt, kúraszerű alkalmazás esetén nyilvánul meg. Egészséges bőr, hámlás nélkül!

GREEN PEEL® FRESH UP– Gyengéd kezelés a frissebb, ragyogóbb, üde bőrért–
Ez a gyógynövényes kezelési forma sokkal inkább frissíti és revitalizálja a bőrt, mint hogy hámlasztaná. Körkörös mozdulatokkal stimuláljuk a bőrt, a pórusok megnyílnak, így a bőr sokkal könnyebben felveszi a hatóanyagokat. Az összkép egy élettel telibb és üdébb arcbőr.