Dióda lézeres tartós szőrtelenítés Budapest, 20.kerület (XX.kerület) közelében

Te is úgy érzed, hogy mindig újra és újra arról szól az életed, hogy szőrtelenítesz otthon vagy gyantáztatni jársz? Mi is ezt elégeltük meg és a lézeres szőrtelenítés által igazi, hosszú távú megoldást szerettünk volna.

Ha megbízható, orvosi minősítéssel rendelkező, kompakt, de mégis innovatív külsővel rendelkező készülékre vágysz, akkor a ZEON Triplewave PRO Dióda Lézeres Szőrtelenítő az ideális választás számodra!

  • A legújabb lézeres szőrtelenítő technológiát alkalmazza, ezért PIACI ELŐNY– a vendégek mindig a legújabb legjobb eljárást szeretnék!
  • Legújabb technológiájú, három hullámhosszú lézeres szőrtelenítő gép – 755nm+808nm+1064nm
  • Orvosi CE minősítéssel rendelkezik
  • Extra erős: 3.000 W, 3-4-szer erősebb, mint a tradicionális gépek

A lézeres szőrtelenítés működési elve Budapest, 20.kerület (XX.kerület) közelében

ZEON Triplewave Pro Dióda Lézeres Szőrtelenítő Gép Budapest, 20.kerület (XX.kerület) közelében

  • Legújabb technológiájú, három hullámhosszú lézeres szőrtelenítő gép – 755 nm + 808 nm + 1064 nm
  • Orvosi CE minősítéssel rendelkezik
  • Extra erős: 3.000 W, 3-4-szer erősebb, mint a tradicionális gépek

Miért jó a triwave technológia azaz a 3 hullámhossz?

A régi 808 nm-es dióda lézerek elavultak. A 3 hullámhossz minden szőrtípust elér, minden mélységben és színben. A Triwave technológia sokkal jobb eredményeket ér el, nagyobb biztonsággal.

Tudtad, hogy a dióda lézeres szőrtelenítő kezelések esetében a hullámhossz a kezelési mélységet jelöli egyrészt? És hogy emiatt a 808 nm-es dióda lézerek CSAK egyetlen mélységben kezelnek, a szőrtüszők pedig testterülettől függően 650-1060 nm-es mélységig is megtalálhatóak? Igen, a TRIWAVE lézeres szőrtelenítő technológiát azért fejlesztették ki, hogy minden mélységben kezelhessük a szőrtüszőket és ne maradjanak meg szőrszálak itt-ott amiatt, hogy magasabban vagy mélyebben találhatóak, mint 808 nm. 

A kezelés menete Budapest, 20.kerület (XX.kerület) közelében

Első látogatásodkor először kitöltöd az anamnézis lapot, az adatkezelési szabályzatot és a beleegyező nyilatkozatot. Ezután konzultáció és egy bőrtípus meghatározás következik, ez fontos ahhoz, hogy milyen beállításokat használjuk a lézeres gépnél. A kezelés előtt az anyajegyeket befedjük egy fehér krémmel vagy ceruzával, valamint egy hűvös zselével kenjük be a kezelni kívánt részt.

A lézeres szőrtelenítés alatt egy védőszemüveget kell viselned, mivel a lézersugár rendkívül káros a szemnek! A kezelő beállítja a gépet a neked megfelelő értékekre és már kezdődhet is a kezelés! Minimális csipkedést érezhetsz a kezelés során, fontos, hogy mindig szólj, ha valami kellemetlen, vagy ha bármi probléma van!

KAPCSOLAT

Lilly Szépségcentrum

Budapest, 1186 Margó Tivadar utca 220.
+36 20 370-7858