Szépségszalon, fodrászat, kozmetika, műköröm Budapest, 19. kerületben

A Lilly szépségcentrum 2010. szeptember óta várja kellemes környezetben, képzett szakemberekkel, magas színvonalú szolgáltatásokkal kedves régi és új szépülni vágyó Vendégeit.
Célunk, hogy Vendégeink megtalálják testi és lelki nyugalmukat,és ezalatt még szebbé varázsoljuk őket!

Szépségszalon szolgáltatásaink a Budapest, 19. kerületben:

Kozmetika Budapest, 19. kerületben

Személyre szabott, bőrtípusnak megfelelő kezelések, professzionális hatóanyagok, modern kozmetikai gépek állnak rendelkezésre, hogy látványos eredményt tudjunk  elérni szépülni vágyó Vendégeinknél. Kozmetikusaink külön figyelmet fordítanak a férfi kozmetikai kezelésekre is.

Mikroblading sminktetoválás, Agyag-csoki pakolás, Luxus kezelés (24karátos arannyal), Bőrfiatalítás, Testfeszesítés, 3D műszempilla.

Hullámmasszázs Budapest, 19. kerületben

Hexapoláris rádiófrekvencia, zsírolvasztás: testméretek csökkentése, zsírbontás, a bőr feszesítése és az arc fiatalítása. A legfejlettebb és legeredményesebb technológiai rendszerrel.
Hullámmasszázs: Méregtelenítés, nyirok ödéma, akut ödéma, vénás elégtelenség kezelése.

Műköröm Budapest, 19. kerületben

Amivel dolgozom: Crystal nails, Brillbird

ZSELÉS KÖRÖMÉPÍTÉS

Fodrász Budapest, 19. kerületben

A lisse Design keratin terápia alapvetően egy hajsimító termék, de keratin dózisának köszönhetően egy igazi „vitalitás bomba”, ami élettel és fénnyel tölti meg a hajat. Amint bejuttatjuk a speciális kezeléssel a hajba a keratint, azonnali látványos eredményt kapunk. A leglátványosabb eredményt természetesen a szerkezetileg sérült hajaknál kapjuk: a dauerolt, szőkített, rendszeresen festett hajak ápolására kimondottan ajánlott. Az erőtlen és vékony szálú haj is azonnal megerősödik, új életre kel az extra adag keratinnak köszönhetően.

Masszőr Budapest, 19. kerületben

  • gyógymasszázs
  • svédmasszázs
  • nyirkomasszázs
  • celluit masszázs
  • relax masszázs
  • csokis-mézes masszázs
  • szegment és kötőszöveti masszázsok

Szolárium Budapest, 19. kerületben

Szalonunkban álló szoláriumban barnulhatnak. Az  egészséges mértékű szoláriumozás a téli napokon is nyarat varázsol bőrére és hangulatára.

Falbélos Budapest, 19. kerületben

A Flabélos billegő és rezgő padján állva sorozatos egyensúlyvesztés áll elő, amelyre idegrendszerünk által a testünk folyamatos ellenreakciót fejt ki. Agyunk az egyensúlyvesztésre parancsot ad ki izmainknak, így saját izomzatunk folyamatosan ellen tart a külső behatásnak, ezáltal egyensúlyhelyzetet fenntartó reflexeink aktivizálódnak, így jelentős izommunkát fejtenek ki, amely sem a szívünket, sem az ízületeinket nem terheli meg. Ez a hatásmechanizmus a gyakorlatban egy edzőtermi több órás izomfejlesztéssel egyenértékű.